Velkommen til Ejby IF

Nyt medlem? Læs om vores forskellige afdelinger og hvad vi tilbyder hos Ejby IF.

Tag med Ejby Løb for Livet til Berlin Halvmaraton i 2022

Vi satser på, at corona snart bliver reduceret til en kedelig skygge, og derfor planlægger vi endnu en hyggelig tur med Maraton Travel Club til Berlin for at løbe halvmaraton - eller for at heppe på dem, der løber ??.

I 2022 finder løbet sted søndag den 3. april – og der starter træning allerede i morgen, tirsdag, for dem som er friske på de 21 km. til april. Træningsprogrammerne kommer både på FB og på hjemmesiden

 

I 2019 flyttede man start- og målområde for Berlin halvmaraton til 17. Juni Strasse mellem Brandenburger Tor og Sejrssøjlen. Den nye rute byder på en fantastisk oplevelse, når man slutter løbet af med at løbe igennem det ikoniske Brandenburger Tor lige inden mållinjen. Ruten er perfekt til den, der vil prøve kræfter med godt 21 km for første gang – den er nem og helt flad, og de to seneste gange vi har været afsted, var vejret forrygende.

Tidsgrænsen for løbet er på 3 timer og 15 min

Vi kører sammen i bus til Berlin med afgang fra Medborgerhuset i Ejby lørdag den 2. april 2022 om morgenen. Vi sejler med færgen Gedser - Rostock og ankommer i Berlin ud på eftermiddagen - ca. kl 16, hvor vi kører direkte til Expo’en for at hente startnumre.

Herefter kører vi til det firestjernede Hotel Park Inn på Alexanderplatz, hvor vi får tildelt vores værelser (læs mere om hotellet nedenfor).

Hjemrejse er om eftermiddagen mandag med ankomst til Ejby samme aften.

Lørdag aften arrangerer MTC pastabuffet på hotellet, og søndag efter løbet har man mulighed for at deltage i en byrundtur i bus med dansktalende guide. Søndag aften gentager vi succesen fra 2018 og spiser ’sejrsmiddag’ i Fjernsynstårnet lige bag hotellet.

Vi har aftalt med MTC, at vi også i år kan få lov til at tilmelde os enkeltvis via deres hjemmeside. OBS! HUSK at skrive ’Ejby Løb for Livet’ i kommentarfeltet, så vi kan opnå den service at blive samlet op i Ejby. Hvis man booker et ’deleværelse’, skal man desuden skrive navnet på sin værelsesfælle.

Pris for turen med 2 overnatninger - lørdag til mandag
- incl. buskørsel fra Ejby kr. 2.548,-

Tillæg og tilvalg til rejsen i øvrigt:
Startnummer
kr. 600,-

Chip-leje kr. 300,-

Sejrsmiddag i Fjernsynstårnet inkl. drikkevarer kr. 595,-

Eventshirt kr. 250,-

Pastabuffet lørdag aften på hotellet ekskl. drikkevarer kr. 175,-

Singleværelse i 2 nætter kr. 700,-

Tilmelding til selvet løbet er ændret denne gang. Alle løbere løberne modtager et link fra MTC, og mere info følger når linket sendes til den enkelte.

Tilbuddet gælder indtil den 1. januar 2022. Tilmeld dig her.

Vi får normalt først det endelige program og startnummerbekræftelse 1-2 uger inden afrejse

Hvis du vil læse mere om bestemmelser i forbindelse med rejsen, finder I dem på MTC’s hjemmeside www.marathon.dk - http://www.marathon.dk/rejsebestemmelser.aspx

Vi gælder os til endnu en fantastisk tur til Berlin ??

Hotel Park Inn****

Park Inn ligger over for Alexanderplatz Station hvorfra der er forbindelser med bus, sporvogn, metro og S-Bahn til alle dele af Berlin. Museumsinsel og det livlige Hackescher Markt ligger 10 minutters gang derfra. Gæster kan også slappe af på tagterrassen der har en flot udsigt over det centrale Berlin.

Samtlige værelser og suiter på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz har marmorbadeværelse med massagebruser og gulvvarme. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Det er meget let at komme fra hotellet med metroen til startområdet.

 

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.

Nyheder fra Ejby IFKommende Arrangementer