Velkommen til Ejby IF

Nyt medlem? Læs om vores forskellige afdelinger og hvad vi tilbyder hos Ejby IF.

Sikkerhedsregler

 
Løb på landevej/vej uden sti eller fortov:

Løb max to og to ved siden af hinanden. Hvis der kommer bil, cykler eller andet, råbes dette ned i rækken og der trækkes ind på én række.

Passere vej:

Løb ALDRIG skråt over, løb langs vejen eller stands op til der er fri bane, og informer de andre.

Opvarmning:

Vi starter med 2 min. gang. Hen ad sæsonen når det bliver lidt koldere, vil der være behov for mere opvarmning i form af forskellige opvarmningsøvelser, som instruktøren vil stå for.

Instruktører:

Der skal ALTID ligge en instruktør forrest i rækken, dette for at sikre at tempoet holdes efter planen, samt at ruten holdes. – med mindre andet aftales. Vi løber på et løbehold og må derfor sikre at flest mulige forbliver motiverede og vi skal nok sørge for at alle får udfordringer, bla ved Intervaltræning mv.

Markering af tid eller afstand:

Instruktørerne giver med jævne mellemrum information om tid eller afstand og for at sikre alle hører dette, skal der informeres videre ned i rækkerne.

Gule veste:

Når vi kommer længere hen ad sæsonen begynder det at være mørkt når vi løber, og af sikkerhedsmæssige årsager, beder vi alle løbe med en gul sikkerhedsvest.

Samlingssted:

Vi mødes OG afslutter ved biblioteket. Det er rigtig vigtigt for holdet, at alle kommer med tilbage til samlingsstedet, hvor vi laver fælles strækøvelser og får drøftet godt og skidt ved dagens løb.

Hjælp hinanden:

Når vi løber i skoven, er det vigtigt at holde afstand så man se de forhindringer der måtte komme. Ved forhindringer på veje, stier mv. kan vi hjælpe hinanden meget ved at informere ned i rækkerne, hvad vi skal passe på.

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.

Nyheder fra Ejby IFKommende Arrangementer