Velkommen til Ejby IF

Nyt medlem? Læs om vores forskellige afdelinger og hvad vi tilbyder hos Ejby IF.

0-5 km begynderhold

Nybegynder træning - fra 0 til 5 km på 19 uger

Løb for nybegyndere er en kombination af gang og løb.

Vi tilbyder, at du efter 19 ugers træning får en bedre kondition og bliver i stand til at løbe minimum 5 km eller 30 minutter.

Du skal træne 3 gange ugentlig. Løber du ikke med på løbeklubbens træningstider, skal du løbe 3 gange ugentlig alligevel. Der uddeles et løbeprogram, som vi træner efter.

Træningen foregår som en kombination af gang og løb, hvor mængden af løb øges gradvist. Ved første træning løbes 2 minutter og efter 19 uger løbes 30 minutter.

Nybegyndere vil blive inddelt i forskellige grupper efter konditionsniveau. Det skulle gerne betyde, at du som nybegynder, får mulighed for at løbe med andre nybegyndere på samme niveau, så du forhåbentlig får nogle gode relationer, så din gruppe også efter de 19 uger fortsætter med at løbe sammen.

Trænere (som er rutinerede løbere fra klubben) vil motivere og instruere dig igennem programmet.

Hver træning starter med opvarmning og afsluttes med strækøvelser.

Selve træningen vil tage fra 15 minutter optil 30 minutter. Du bør derfor afsætte fra 3/4 time i starten til 1 time når vi nærmer os 19. uge. Der skal være tid til det sociale liv og til at nyde dine og de andres fremskridt og sejre og ikke mindst få skabt de relationer der skal til, for at du også synes, at du vil forsætte med at løbe.

Er der en gang du ikke løber forringes din form og de andre i din gruppe forbedre deres form, derfor er du hurtigt hvad der svarer til ”dobbelt” bagud. Det vil være muligt at skifte niveau undervejs i løbet af de 19 uger, enten for at få et hurtigere eller et lavere tempo.

Vi har ikke planlagt nye begynderhold pt., men følg med her på hjemmesiden og vores Facebook gruppe.


Se løbe program HER

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.

Nyheder fra Ejby IFKommende Arrangementer